Volg ons op facebook
 • *Onder voorbehoud van omstandigheden die de productie zouden kunnen vertragen of verhinderen zijn de hierna genoemde publicatiemaanden schattingen en kunnen veranderen.

   

  Hoe word ik abonnee?
  Voor €85 zenden wij u de publicaties die wij jaarlijks verzorgen. Drie boeken waarin vorm en inhoud fraai op elkaar aansluiten. U wordt abonnee door het jaarlijkse abonnementsgeld à €85 over te maken op bankrekeningnummer NL50ABNA0616515073 t.n.v. AFdH Uitgevers, Haaksbergerstraat 405 Enschede. Het abonnementsjaar loopt van 1 juli tot 1 juli.

  Bij buitenlandabonnees (binnen de EU) brengen wij €25 extra in rekening (vergoeding porti). Helaas kan dit niet anders (50% van het totaal aan porti per abonnementsjaar betalen wij als AFdH).

  Elke nieuwe abonnee ontvangt Rinus als welkomstgeschenk.

   
 •  

  De boeken voor jaargang 2018-2019

   
 • Eind december 2018
  paperback
  geïllustreerd
  ca. 96 pagina's
  isbn 9789072603739
  ca. 19,50

  Nieuwjaarsgeschenk

   

   

  Lammert Voos Malterfoske
  Van de Groningse auteur Lammert Voos verscheen eerder bij AFdH Abdou en de anderen, een geëngageerd essay over de hypocriete wijze waarop Europa met het migrantenvraagstuk omgaat. In Voos’ novelle Malterfoske beschrijft hij op een overtuigende, naturalistische wijze de verwikkelingen in een denkbeeldig Gronings dorp. Rauw en confronterend. AFdH brengt Malterfoske als Nieuwjaarsgeschenk voor zijn abonnees. Het boek komt ook in de vrije verkoop terecht.

  Om Malterfoske

   
 •  

  Het tweede abonnementsboek is de eerste roman van Almar Otten (thrillerauteur) die begin april 2019 verschijnt. Nadere gegevens over deze spannende roman volgen zo spoedig mogelijk.

  Het derde abonnementsboek is Eerste Hulp bij Klassieke Muziek van Erik Voermans (Parool-columnist). De afgelopen 10 jaar heeft hij honderden stukken over klassieke muziek in Het Parool geschreven die, aangevuld en uitgebreid met nieuwe bijdragen, en door Paul van der Steen geïllustreerd, een unieke en bijzondere inkijk geven in de klassieke muziek.

   
 • Mei 2019
  gebonden
   geïllustreerd
  ca. 264 pagina's
  isbn 9789072603739
  ca. €34,50

   

   

  A.L. Snijders Doelloos kijken
  In de zkv’s van A.L. Snijders wordt veel gekeken, gezien en nagedacht:

  'Ik wacht op het huwelijk van een Europese prins met een Amerikaans meisje. Op de televisie zie ik een Engelse vrouw die vier dagen tevoren langs de route is gaan zitten. Ze zal het paar dertig seconden zien, en dat is voldoende, zegt ze tegen de reporter. Zou dit over twaalfhonderd jaar nog te begrijpen zijn?'

  Traditiegetrouw brengt AFdH weer een nieuwe bundel met deze keer circa 200 zeer korte verhalen van A.L. Snijders, de auteur voor wie we de uitgeverij oprichtten in 2006. De titel: Doelloos kijken.

  Om Doellooskijken

   
 • September 2019
  speciale editie voor AFdH-abonnees
  ca. 320 pagina's
  isbn 9789072603784
  ca. €34,50

   

   

   

  Jaap Scholten Suikerbastaard
  In 2014 publiceerde AFdH Uitgevers met overweldigend succes Horizon City van Jaap Scholten. Zijn nieuwe roman Suikerbastaard heeft als rode draad een indringend liefdesverhaal. Het is een combinatie van familie- en wereldgeschiedenis met als aanleiding een historisch gegeven: de bouw van een aantal suikerfabrieken door de Hengelose firma Stork in Ethiopië, in de jaren vijftig en zestig. AFdH publiceert dit boek in nauwe samenwerking met de Amsterdamse uitgeverij Pluim, onlangs opgericht door Mizzi van der Pluim, voorheen directeur van uitgeverij Atlas Contact.

  Om Suikerbastaarda

   

Hieronder kunt u zich aanmelden als nieuwe AFdH-abonnee. Wij sturen u na ontvangst van deze gegevens het welkomstgeschenk toe en sluiten een factuur voor het abonnement bij.

Achternaam:  
Tussenvoegsel:
Voornaam:  
Bedrijfsnaam: (optioneel)
Straat + huisnummer:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon:  
E-mailadres:  
 

Martien Frijns

Paul Abels